Stairway to heaven

I torsdags og fredags var der kinesiske helligdage, hvor man skal ære sine forfædre, så vi havde fået fri fra arbejde og besluttede os derfor alle for at tage på en lille fieldtrip til noget der hedder Bamboo Forrest. Bamboo Forrest er som navnet afslører, en skov af bambus med masser af smukke vandfald og klipper. Eftersom vi skulle arbejde i dag (søndag) var planen, at vi ville overnatte fredag og lørdag, for så tage hjem igen tidlig lørdag morgen. Turen derop ville tage 4-5 timer i bus…….. troede vi…… men 9 lange timer senere nåede vi endelig frem. Længste bustur NOGENSINDE! Vi vidste godt, at det ville blive regnvejr mens vi var der, men vi havde godt nok ikke forventet det værste vejr set i området i lang tid! Da vi ankom, øsregnede det, tordnede og lynede! Jeg har aldrig før oplevet SÅ buldrende torden som her, det var nøjeren.
Vi overnattede på et udmærket hotel (altså min standard er sunket en del) og fredag ville vi så blive kørt rundt til de forskellige dele af Bamboo Forrest. Esbens ven, Dan, som kommer fra Machester var også med os. Første gang jeg mødte Dan (den aften vi var i byen i Chengdu), syntes jeg mildest talt, at han var en idiot, eftersom han lagde an på mig på trods af hans kæreste sad lige ved siden af. Men vi havde det mega grineren sammen med ham på denne tur, så førstehåndsindtryk holder ikke altid!
Vi startede dagen ud med morgenmad på hotellet, men den var simpelthen så ringe, at ingen af os spiste op. Det regnede selvfølgelig stadig og bygningen, vi spiste morgenmad i, var på ingen måde bygget til vådt vejr, så det regnede ned gennem taget og ned over både borde og stole. Gulvet var så vådt, at en af servitricerne gled og tabte alt hvad hun havde i hænderne.
Ingen af os havde forudset, at vejret ville blive så ekstremt, så vi var på ingen måde klædt på til regn og kulde. Men det var alligevel som om, at vi alle allerede fra morgenstunden, havde accepteret hvilken lortesituation vi sad i, så i stedet for at brokke os, fokuserede vi bare på de positive ting og valgte i stedet at grine af vores uheld. Det endte med at blive en super hyggelig tur, på trods af, at vi alle var drivvåde, frøs og vandrede rundt i timevis, uden at kunne nyde meget af udsigten pga. tåge. Det vi kunne se var dog utrolig smukt!
Vi var alle helt smadrede fredag og besluttede os derfor for, at tage den lange bustur hjem igen, en dag tidligere end planlagt. Det har været mit livs længste to dage, men det var det hele værd!

Love, Cleo

20191817161514131211109876543212223

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s